Mājaslapu NLP.LV lieto SIA “Mindpower”, Reģ.nr.:  40203038910, juridiskā adrese Atlantijas iela 79, Rīga, LV1015, e-pasts: info@nlp.lv (turpmāk tekstā: “NLP.LV”).

Turpmākie privātuma noteikumi ir sagatavoti, lai Jūs zinātu ka mēs vācam, lietojam un aizsargājam Jūsu personas datus.

Pirms pieteikšanās saņemt jaunumus e-pastā, reģistrējoties uz pasākumiem (kursiem, semināriem, konsultācijām, lekcijām, nometnēm, bezmaksas ievadlekcijām, apmācības programmām u.c.), sazinoties ar “NLP.LV” pa e-pastu, tālruni, sms vai sociālajos tīklos, Jūs apliecināt savu piekrišanu Privātuma politikas noteikumiem un lūdzam pirms tam izlasīt privātuma politiku. Ja Jūs šie noteikumiem nepiekrītat, tad lūdzam nesniegt privātu informāciju “NLP.LV” mājas lapās, e-pastu vai tālruņa saziņā.

“NLP.LV” apņemas aizsargāt Jūsu personīgos datus, kurus Jūs sniedzat un, kuri tiek iegūti apmeklējot mājaslapu, sociālo tīklu lapas, piesakoties uz jaunumiem vai reģistrējoties uz kādu kursu vai konsultāciju. Izmantojot mājaslapu “NLP.LV” vai sociālo tīklu vietnes, Jūs piekrītat šiem Pivātuma noteikumiem. “NLP.LV” privātuma politika var tikt mainīta mājaslapas, sociālo tīklu un citu pakalpojumu attīstības gaitā.

Jūsu datus “NLP.LV” apstrādā saskaņā ar Latvijas Republikas likumiem, Eiropas Savienības datu aizsardzības regulām un Fizisko personu datu aizsardzības likumu. Privātuma politika attiecas uz informāciju, kuru mēs saņemam gan izmantojot e-pastu, gan mājas lapu, gan citā elektroniskās saziņas ceļā.

DATU VĀKŠANA, APSTRĀDE UN PIELIETOŠANA

Brīvprātīgā Informācija

Tā ir informācija, kuru Jūs “NLP.LV” sniedzat brīvprātīgi, lai varam nodrošināt pakalpojumu vai saistību izpildi. Mēs jautājam tikai tos datus, kas pamatoti vajadzīgi, lai piereģistrētu Jūs “NLP.LV” digitālo produktu un pakalpojumu izmantošanai (kursiem, semināriem, lekcijām, nometnēm, konkursiem, kampaņām, aptaujām, bezmaksas ievadlekcijām, apmācības programmām u.c.), sagatavotu rēķinu vai citu attaisnojuma dokumentu par pakalpojumu, noslēgtu ar Jums līgumu, pievienotu jaunumu saņemšanas sarakstam vai veidotu cita veida sadarbību.

Šie dati var ietvert Jūsu vārdu, uzvārdu, tālruņa numuru, e-pasta adresi, personas kodu (rēķiniem un līgumiem), adresi un citu informāciju.

Tāpat dati par Jums var tikt ievākti klātienes pasākumu norises laikā vai piedaloties online kursos un semināros foto, video vai audio formatā. Pirms šo datu ievākšanas Jūs tiksiet informēts pirms pasākuma.

Lai apmeklētu mājaslapu “NLP.LV“ nav vajadzīgs sniegt personiski identificējamu informāciju. Personīga informācija un dati tiek jautāti, lai Jūs pierakstītos uz kādiem “NLP.LV“ piedāvātiem digitālo produktiem un pakalpojumiem (kursiem, semināriem, lekcijām, nometnēm, konkursiem, kampaņām, aptaujām, bezmaksas ievadlekcijām, apmācības programmām u.c.), vai, lai saņemtu jaunumu epastus.

Automātiski iegūtā informācija

Lietojot mājaslapu  “NLP.LV” sociālo tīklu lapas, to rīki un tehnoloģijas automātiski apkopo un saglabā noteiktus datus, kuru Jūs neidentificē kā konkrētu personu.  Šie dati ietver informāciju, par to, kā Jūs  lietojat mūsu mājas lapu un sociālo tīklu lapas: kādu pārlūkprogrammu, kādu elektronikas ierīci Jūs izmantojat (datoru, telefonu vai planšeti), informāciju par Jūsu vispārējo atrašanās vietu (piemēram, valsti), ko “NLP.LV” iegūst no Jūsu IP adreses un citu informāciju, kas attiecas uz to, kā Jūs lietojat mūsu mājas lapu, pārlūkprogrammu vai ierīci, tai skaitā arī sīkdatnes (cookies), URL informāciju, tīkla savienojuma veidu, valodu, interneta pieslēgumu, IP adresi un operētājsistēmu. Šie dati tiek izmantoti, lai paātrinātu un atvieglotu piekļuvi mājaslapas iespējām un informācijai.

Automātiski iegūtā informācija tiek izmantota statistikas datiem, lai uzlabotu mājaslapas un sociālo tīklu lapu darbību un personalizētu “NLP.LV “ piedāvājumus.

“NLP.LV” izmanto un ievāc datus no sociālo mediju pikseļiem (pixels) atbilstoši dažādu sociālo mediju vietņu politikām.

Neizmantosim šos datus un arī nepieļausim trešajām pusēm izmantot šos datus, lai iegūtu privātu informāciju par Jums.

Trešās puses un trešo pušu mājaslapas.

Vairākus no mūsu mājas lapā iestrādātajiem rīkiem nodrošina trešās puses. Arī šie uzņēmumi var izmantot sīkdatnes vai līdzīgas tehnoloģijas, lai par Jums ievāktu. To, kā trešās puses ievāc un izmanto Jūsu datus, nosaka viņu privātuma politikas, kas ir publicētas viņu mājaslapās.

JŪSU epasta un tālruņa numura izmantošana

Sazinoties ar “NLP.LV” pa e-pastu vai tālruni, tiek saglabāti e-pasta ziņojumi un saņemto un izejošu zvanu saraksts un sms. “NLP.LV” apņemas saglabāt e-pasta, telefona zvanu un sms konfidencialitāti. Tās netiek izpausta, iznomāta vai atklāta trešajām pusēm.

Ja Jūs turpmāk nevēlaties saņemt jaunumu e-pastus, Jūs jebkurā jebkurā laikā varat atteikties (atrakstīties) no to abonēšanas. Katrā e-pasta ziņā ir ietverta saite “Atteikties no jaunumiem”, “Atrakstīties” vai “Unsubscribe”. Ja Jums rodas proble’mas atrakstīties/ atteikties šādā veidā, lūgums rakstīt uz info@nlp.lv un mēs to veiksim.

“NLP.LV” drīkst izpaust informāciju, ja to pieprasa LR likumdošana, mūsu juridisko tiesību aizsardzība vai, ja to pieprasa tiesa vai cita valsts iestāde.

“NLP.LV” patur tiesības sniegt Jūsu informāciju tiesību pārņēmējam uzņēmuma pārdošanas, nodošanas, restrukturizācijas vai reorganizācijas gadījumā,

DROŠĪBA

“NLP.LV” apņemas aizsargāt lietotāja informāciju. Iespēja piekļūt Jūsu personas datiem, ir tikai darbiniekiem un uzņēmumiem, kuriem šī informācija ir jāapstrādā (piem.: grāmatvedības ārpakalpojumu sniedzējs).

“NLP.LV” seko standartiem un veic datu aizsardzības piesardzības pasākumus, tomēr, lūdzam, ņemt vērā, ka neviens elektroniskās drošības pasākums nav 100% drošs, un mēs nevaram garantēt lietotāja informācijas absolūtu drošību.

Datu PIEEJAMĪBA, ATJAUNINĀŠANA un labošana

Jūsu dati tiek apstrādāti ar Jūsu piekrišanu, ko Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, ja uz tiem neattiecas uzglabāšanas pienākums (piemēram: grāmatvedības dati), ko nosaka līgumattiecības vai LR likumdošana.

Jums ir tiesības saņemt informāciju un pieprasīt labojumus par to, kādi Jūsu personiskie dati tiek apstrādāti.

Noteiktos apstākļos Jums ir tiesības lūgt dzēst vai ierobežot Jūsu personas datu izmantošanu.

 “NLP.LV” ir tiesības veikt  jebkādas izmaiņas mūsu Privātuma politikā publicējot tās mājas lapā NLP.LV

Uzņēmuma kontakti

e-pasts: info@nlp.lv  , atbildi uz pieprasīto jautājumu sniegsim 14 dienu laikā.

SIA “Mindpower”, Reģ.nr.:  40203038910, juridiskā adrese Atlantijas iela 79, Rīga, LV1015

Savus jautājumus par tavu personas datu apstrādi, sūti mums uz norādīto e-pastu. Mūsu uzraudzības iestāde par personas datu aizsardzību ir Datu valsts inspekcija. Pirms izsakiet savu sūdzību Datu valsts inspekcijā, lūdzu, sazinieties ar “NLP.LV”, lai varam sakārtot to, kas Jums ir vajadzīgs vai kur mēs esam kļūdījušies.